Lengkap dengan Lirik & Video Klipnya Chord Lagu Banyu Langit – Didi Kempot

'Banyu Langit' merupakan lagu yang dinyanyikan dan dipopulerkan oleh Didi Kempot. Lagu Banyu Langit diciptakan sebagai bentuk kekaguman terhadap Gunung Api Purba di Nglanggeran, Yogyakarta. Sejak dirilis hingga saat ini (29/11/2020) video klip lagu 'Banyu Langit' telah ditonton sebanyak 54 juta kali oleh penonton di YouTube.

Intro C F C F Em Dm G C Sworo angin Em Angin sing ngreridu ati F Ngelingake G Sliramu sing tak tresnani C Pingin nangis Em Ngetokke eluh neng pipi F Suwe ra weruh G Senajan mung ono ngimpi Am Em Ngalemo ngalem ning dadaku F G Tambanono roso kangen ning atiku Am Em Ngalemo ngalemo ning aku F G Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit Em Sing ono nduwur kayangan F Watu gede G Kalingan mendunge udan C Telesono Em Atine wong sing kasmaran F Setio janji G Seprene tansah kelingan #) Am Em Ademe Gunung Merapi Purbo F Melu krungu suaramu G Ngomongke opo Am Em Ademe Gunung Merapi Purbo F G Sing neng langgran Wonosari C Yogjokarto Musik C Em F G Am Em F Dm G

Reff Am Janjine Em Lungane ra nganti suwe suwe F Pamit esuk lungane G Ra nganti sore Am Janjine Em Lungo ra nganti semene suwene F G Nganti kapan tak enteni C Sak tekane Udan grimis Em Telesono klambi iki F Jroning dodo G Ben ra garing ngekep janji C Ora lamis Em Gedene nggonku nresnani F Nganti kapan G Aku ora biso lali ##) Am Em Ademe Gunung Merapi Purbo F Melu krungu suaramu G Ngomongke opo Am Em Ademe Gunung Merapi Purbo F Sing neng langgran G Wonosari, Yogjokarto

Reff Am Janjine Em Lungane ra nganti suwe suwe F Pamit esuk lungane G Ra nganti sore Am Janjine Em Lungo ra nganti semene suwene F G Nganti kapan tak enteni C Sak tekane Outro C Em F G C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *